Tilbake
Martin Eilertsen
Skriv ut

Feil er bra! (Det Andre Teateret)

Feil er bra! er et verksted i improvisasjon og historiefortelling, og som navnet tilsier oppfordres elevene til å feile masse – med et smil om munnen!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Færder
  • Kunstnere/grupper: Det Andre Teateret
  • Idé/opplegg: Verkstedet baserer seg på forståelsen av at det å gjøre feil er en måte å lære på, og en måte å komme fram til svaret på. Underveis arbeider elevene med å tørre å utfordre og presse seg selv mot kanten av sine begrensinger. De jobber også med fantasi og lytting. Dette er metoder som blant annet brukes i teatersport og improvisasjonsteater. Elevene arbeider sammen i par og mindre grupper gjennom hele økten.Målet er at elevene skal oppleve mestring gjennom å ufarliggjøre det å feile. Ved å prøve det ukjente åpner vi for en forståelse for vår felles menneskelighet - ingen er perfekte eller feilfrie."You can't learn anything without failing" -Keith Johnstone

Om kunstner / utøver / gruppe

Det Andre Teatret - åpnet dørene i september 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Siden da har teatret vokst for hvert år som er gått. De viser forestillinger og holder kurs for både voksne og barn. 

Helene Abrahamsen - medlem av ensemblet ved Det Andre Teatret, og spiller i en rekke forestillinger ved teatret. Er også en av husets mest erfarne kursholdere.

Mats Holm Ernstsen - medlem av ensemblet ved Det Andre Teatret, og spiller i en rekke forestillinger ved teatret.