Tilbake
Færder nasjonalparksenter
Verena Scholz
Skriv ut

Media natura

Kunst og natur

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Færder
  • Kunstnere/grupper: Verena Scholz og Besøkssenter Færder nasjonalpark
  • Idé/opplegg:

    På Besøkssenter Færder nasjonalpark- Livet i fjæraI havet lever det så mye rart! Vi undersøker livet i fjæra, og alle de små skapningene der. Frem med luper og bestemmelsesduker! Vi finner ut hva dyrene heter og hvem som spiser hvem. Det blir næringskjedelek og natursti. 


Om kunstner / utøver / gruppe

BESØKSSENTER FÆRDER NASJONALPARK

Besøkssenter Færder nasjonalpark sitt oppdrag er å spre kunnskap om nasjonalparken og å drive naturveiledning og skape aktivitet i nasjonalparken. Senteret ble åpnet av H.M. Dronning Sonja den 26. juni 2015 og står på samme sted som den gamle restauranten på Verdens Ende. Rullesteinfasaden fra den opprinnelige restauranten fra 1932 er bevart, og føyet sammen med nye og spennende elementer som ”Færder-aksen” og rotunden med kompassrose i øverste etasje.

Senteret skal informere og skape engasjement og aktivitet rundt nasjonalparken.  Besøkssenteret er også et samlingspunkt for forskning og forvaltning.

VERENA SCHOLZ

Billedkunstneren Verena er født 1975 i Hamburg, Tyskland, bor nå  i Vestfold. 

Hun har studert Kunst & Medien og Biologi v/ Carl von Ossietzky Universitet Oldenburg, Tyskland  og er medlem av Norske Billedkunstnere og Vestfold Bildende Kunstnere. Verena arbeider med film og videokunst og har bla. deltatt på Østlandsutstillingen, og Høstutstillingen. Hun har også formidlet egne og Nasjonalmuseets vandreutstillinger i Vestfold, Oppland, Hedmark og Nordland fylker.

Her er link til hennes hjemmeside: https://vs-mp.blogspot.com/